Eyüp Sultan Yolcusu - Kanal 7 TV Filmi

Eyüp Sultan Yolcusu - Kanal 7 TV Filmi

Eyüp Sultan Yolcusu - Kanal 7 TV Filmi

Eyüp Sultan Yolcusu Kanal 7 TV filminde Eyüp dede’nin yolculuğu anlatılıyor. ‘Eyüp Sultan Yolcusu’ Kanal 7 TV Filmini izle 7’de HD kalitede seyredebilirsiniz.

 

Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Eyüp dede,Eyüp Sultan’ı ziyaret etmek hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Kızı ve damadı ise yaşlı ve hasta olması nedeniyle onun bu hayaline kavuşmasına pek sıcak bakmamaktadır. Fakat Eyüp dedesık sık bu hayaline kavuşmak için evden kaçmaktadır. Kızı ve damadının evde olmadıkları bir gün yine evden kaçar ve yolda Aydın isimli bir gencin arabasına biner.

 

Amacı elbette ki Eyüp Sultan’a gitmektir. Arabasına bindiği Aydın isimli delikanlının ise bütün hayali evlenmektir. Fakat para sıkıntısı çektiği için ne bu hayalini gerçekleştire bilmekte ne de ailesinden bu konuda destek almaktadır. Yolculuk esnasında Eyüp dedenin yıllardır Eyüp Sultan’a gitmek için para biriktirdiğini duyduğunda aklından tek bir şey geçer. Paraları almak ve hayalini kurduğu evliliği yapmak. Çok geçmez ve delikanlı Eyüp Dede’yi kandırır. Onu yol ortasında bırakıp paralarını alır ve kaçar.Eyüp dede yaşadığı bu olumsuzluğa aldırmadan, her ne şekilde olursa olsun hayaline kavuşmak amacındadır ve yine çoktan yola koyulmuştur.

 

Aydın ise yaşadığı bir dizi garip olaylar sonunda yaptığından çoktan pişman olmuş ve ne yapacağını bilmez haldedir. Fakat Aydın için hayat çok daha büyük sürprizlere gebedir…

 

Yönetmen: Ahmet Sönmez
Senaryo: Mehmet Uyar
Müzik: Gökhan Tamir
Oyuncular: Kamil Adıgüzel, Oktay Dener, YunusEray Gültekin, Ayfer Çalgıcı,Nevzat Yılmaz, MuhammetAli Tuncer, Yasin Altun
Yapım: Kanal 7/2006