Keveng Yolları - Kanal 7 TV Filmi

Keveng Yolları - Kanal 7 TV Filmi

Keveng Yolları - Kanal 7 TV Filmi

Gani Rüzgar Şavata’nın kaleminden “Kevengin Yolları” isimli türkünün sözlerinin yaşanmış öyküsü. ‘Keveng Yolları’ Kanal 7 TV Filmini izle 7’de HD kalitede seyredebilirsiniz.

 

Ölümüne sevdalı iki gencin yazgıları ayrı ama kaderleri aynıdır… Turna ile Arafat liseden beri arkadaşlardır. Aynı üniversiteyi kazanan iki gencin arasındaki arkadaşlık zamanla aşka dönüşür. Fakat mutluluklarının üzerine törelerinde payı olsa gerek, bir anda kara bulutlar çökmüştür. İki gencin yazgıları ayrı ama kaderleri aynı noktada birleşmektedir. Abisi feribot kazasında ölen Arafat yengesiyle evlendirilmek istenirken, Turna’da kendisinden yaşça da büyük olan beşik kertmesi amca oğluna töreler gereği verilmek istenmektedir. Ancak aşıklar tüm zorlamalara rağmen bu kadere karşı çıkmaktadır. Hikaye konservatuarda öğrenci olan iki gencin birlikte evden kaçmaya karar vermeleriyle başlar. Artık onları dikenlerle kaplı bir yolda, zorlu bir yolculuk beklemektedir. Ölümüne sevdalı iki gencin aşkı törelere dur diyebilecek midir? Sonu Ankara’da biten büyük mücadelenin etkileyici hikâyesi Kevengin Yolları’nda. Kevengin Yolları Kanal 7’de.

 

Yönetmen: Gani Rüzgar Şavata

Senaryo: İlker Barış, Gani Şavata

Oyuncular: Töre Anadolu, Arafat Şavata, Gamze Öztürk, Zafer Atlı, Halit Sunal, Hayriye Aydoğdu, Mahmut Atay, Mehmet Ezici, Kazım Doğan, Celal Gonca

Müzik: Metin Karataş

Yapım: 7. Sanat Sinema